Eén smakelijke
stadswandeling …
én de trein was vertrokken

Taste the City is de passie van Erwin Liekens. Als Antwerpse stadsgids, bourgondiër pur sang én gediplomeerde bierkenner startte hij eind 2015 met smakelijke stadswandelingen in Antwerpen. Dit exclusieve concept had meteen succes, waarna hij al snel nood had aan versterking met extra gidsen. Erwin is en blijft de drijvende kracht achter Taste the City. Hij zoekt voortdurend naar nieuwe steden en culinaire invalshoeken om het aanbod te verruimen. Inmiddels telt het team van Taste the City al 25 enthousiaste gidsen en zijn we actief in drie steden: Antwerpen, Brussel en Mechelen. Maar wees gerust. Ons verhaal blijft groeien…

Terug naar zijn roots

Meteen na zijn studententijd trok Antwerpenaar Erwin Liekens naar het buitenland waar hij voor een grote touroperator werkte als reisleider. Na een zonnig verblijf in Turkije, Griekenland en Tenerife besloot hij om terug te keren naar zijn roots in Antwerpen. Hij volgde een gidsencursus, waarna hij in zijn vrije tijd als gids werkte in het Fort van Breendonk.

Als Antwerpenaar in hart en nieren gaf hij ook steeds meer gidsbeurten in ’t stad. Door zijn passie voor Antwerpen te koppelen met zijn interesse voor de Vlaamse streekkeuken, ontstond stilaan het concept van ‘smakelijke stadswandelingen’. De eerste gasten reageerden laaiend enthousiast waarna de trein van Taste the City definitief was vertrokken…

Smakelijke stadswandelingen

Met zijn smakelijke stadswandelingen combineert Taste the City een leuke ontdekkingstocht doorheen de stad met ontspannende culinaire momenten. Elke gids vertelt een uniek verhaal, waardoor je een stad op een fijne manier leert (her)ontdekken.

Voor de bieren, wijnen en gerechten zoekt Erwin naar authentieke horecazaken in de historische stadscentra. Elke horecazaak biedt kwaliteit aan een betaalbare prijs. Momenteel is Taste the city actief in Antwerpen, Brussel en Mechelen.

De perfecte teambuilding of het ideale uitje

De smakelijke stadswandelingen van Taste the City vormen de perfecte teambuilding, klantenevent of bedrijfsuitstap. Je krijgt de kans om – ver weg van het bedrijf – elkaar op een andere, relaxte manier te leren kennen. De formule is ideaal voor groepen vanaf 10 à 12 personen, maar minder kan ook.

Daarnaast wordt Taste the City veelvuldig ingeschakeld voor een gezellig uitje voor verenigingen, vrienden, familie of vrijgezellen.

Erwin werkt voortdurend aan een verdere uitbreiding van het aanbod, zowel qua steden, inhoudelijke thema’s als culinaire formules