Eline
Antwerpen

Mijn smakelijke stadswandelingen:

Ik hou van mijn stad omdat…

Antwerpen letterlijk alles heeft: een bruisend stadscentrum dat zowel historisch als modern aanvoelt, een dynamische wereldhaven met eigen hippe sfeer, een modewijk waar elke fashionista van droomt, de sfeer van zowel een multiculturele wereldstad als een charmant bruin café, een culturele hoofdstad voor kunst, muziek, geschiedenis en sport, een gastronomisch palet aan restaurants met zowel een wereldkeuken als eigen streekproducten, een kleurrijk nachtleven met voor ieder wat wils, kortom een plaats waar mensen met allerlei interesses kunnen samenkomen en zich vermaken.

Mijn favoriet streekbiertje?

Escorte Deluxe van de jonge Borgerhoutse brouwerij Cabardouche. Deze limited edition luxeversie is werkelijk elk jaar een topper van formaat, zowel trendy en modern als rijk van smaak.

Mijn favoriete streekproevertje?

Lacquemant van Desiré de Lille, een guilty pleasure dat me terugbrengt naar mijn kinderjaren.

Gids is het beste beroep ter wereld omdat…

je in de eerste plaats mensen kan laten kennismaken met de schoonste stad ter wereld (Antwerpen nvdr) op een originele, plezante en educatieve manier. Als gids kom je eveneens in contact met andere personen van allerlei achtergronden die je eigen passie voor geschiedenis, cultuur en gastronomie delen. Elke gidsbeurt heeft ook een specifieke dynamiek waardoor het altijd een unieke, interessante en verrassende ervaring oplevert.